Hyödynnä Kiinan kaupan mahdollisuudet

YRITYS

Selma China Oy on vahva teollisuuden osaaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus Kiinan kaupasta. Selma China toimii aina tiiviissä yhteistyössä suomalaisten päämiestensä kanssa sekä pitää jatkuvasti yhteyttä kiinalaisiin valmistajiin. Valitsemalla Selma Chinan Kiina projektisi toteuttajaksi saat kokonaispalvelun joka sisältää asiantuntijapanoksen lisäksi myös toteutuksen.

Koska toimimme Kiinassa paikanpäällä, olemme mukana kaikissa yhteistyökumppaniemme projekteissa niiden alusta loppuun asti ja meillä on tarjota yrityksellesi Kiinan tunnetuimmat toimittajat joilla on hyvä tietämys eri alueiden tarjonnasta ja parhaimmista osaajista. Tärkeää on myös että kiinalaiset yhteistyökumppanimme ovat Kiinassa paikallisesti arvostettuja toimijoita.

Kiinan kaupan sujumiseksi voimme tarjota yrityksellenne tarvittaessa lakiasiain palvelut kuten kansainvälisten sertifikaattien hyväksynnät, patenttien hankinnat sekä tavaramerkkien rekisteröinnit.

Kokemuksen perusteella olemme kehittäneet hyväksi todetun kustannustehokkaan toimintamallin mikä toteutetaan aina asiakkaan kanssa yhteistyössä.

Paras referenssi toimintamme laadusta ovat korkeasti arvostetut yhteistyökumppanimme, jotka ovat alansa parhaita osaajia ja toimijoita, joilla on hyvä maine sekä pitkä historia. Selma Chinalla on myös yhteistyöyritys Shanghaissa, Selma China Ltd, joka voi tarjota yhteistyökumppaneille palveluita, joita vain paikalliset kiinalaiset yritykset voivat tehdä.